January 23, 2020

Sot u shkruajt nje histori e re me “ZOTAT” e rinj te ketij shekulli

Sot u shkruajt nje histori e re me “ZOTAT” e rinj te ketij shekulli

Rreth 4500 IT te mbledhur nga gjith bota sulmuan njekohesisht te gjitha
serverat e korporatave me te medha. deri tani 8 ore terror.
Asgje nuk eshte  fshire asgje nuk eshte  levizur nga ku ishte… por sikur te ndodhe!?
Cdo e dhene e jotja nuk eshte me vetem e jotja!

7 Skuadrat me te frikshme nder to edhe nje skuader Shqiptare
Ilirian What (Ilirian White Hat)

Lizard Squad, Anonymous, LulzSec, Chaos Computer Club CCC, The Level Seven Crew, globalHell

Nese keni ndonje shok IT dhe eshte zhdukur hehe pyeteni ku eshte ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *