November 21, 2019

S’eshte veshtire te jesh nje femer

S’eshte veshtire te jesh nje femer
Eshte veshtire te jesh nje zonje.
Eshte veshtire te kesh nje emer
Te jesh femer dhe Jo prone.

Eshte veshtire t’i qeshesh jetes
Te kesh force,te perballosh.
S’mund t’i fshihesh te vertetes
Ti e forte duhet t’qendrosh.

Eshte veshtire,e di ,t’besoj
Jam dhe une femer si ti.
Por une s’poshtem,n’kembe qendroj
Femer Zonje do jem! Per ty,se di!!!
………………………………………….

VILMA NUSHI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *