Revista Yes Albania
Reklama Yes Albania

Epoka e zemrave të thyera

Epoka e zemrave të thyera Dashuria është ushqimi i shpirtit, ne lindim të dashururar. Një femër që na jep jetë na do pafundësisht pa na parë akoma, dashuri e pakushtëzuar, dashuri që nuk zhduket nëse ne lindim me...

E pash

E pash Ju betohem e pash sot E pash Ju betohem e pash sot Dore per dore me dike E pash Ju betohem e pash sot Dore per dore me dike Premtimin e kish shkelur E pash Ju betohem e pash sot Dore per dore me dike Premtimin e...

Rrahje zemre

  Patë rënë muzgu. Mora një filxhan kafe për qetësimin e nervave. E ktheva me gllënka të mëdha si të ishte ujë. S’më bëri efekt kushedi. Vazhdova të punoja si kafshët që i godisnin me kamzhikë për të kryer...

Reklama Yes Albania

Shttt,hesht!!!

Shttt,hesht!!! Shttt,hesht…Hesht,se bota do t’gjykoje nese ngren zerin e kerkon te drejten tende.Edhe pse te kane vjedhur jeten e ta mbajne ca duar te gabuar(sikur te ishe nje top ping-pongu)…Hesht se...

Drejt fundit

Drejt fundit Nuk do flas për filmin me titull të ngjashëm nësë kjoështë gjëja e parë që ju vjen në mendje. Para disa kohëshkam lexuar shkrimin e një djali i cili fliste për jetën,kohën, se si kalon aq shpejt sa mund të...

Djali i mire

Djali i mire Me kishte marre malli te shkruaj por kam genjyer veten qe nuk kam kohe kete periudhe. Sot vendosa te ndaloj genjeshtren dhe te filloj te shkruaj. Ja pra gjeta kohen lapsin letren po per cfare te shkruaj. E...

Reklama Yes Albania