January 26, 2020

Ne mungese!

Tantella e zeze e nates iu shnderrua ne pulovren mbeshtjellese ne mungese te kraheve te tij.Nderkohe pagjumsia iu be mik i saj,ndersa mengjeset pa te u kthyen ne armik si “gjumi letargjik”!Aq sa edhe bukuroshja e fjetur xhelozonte rekordin e “oreve gjumashe”!Nje zgjim qe nuk fjeti kurre ne te njejtin shtrat me gjumin.A flihet ne nje shtrat me armikun?!A thua po t’a kishin pare diellin me te njejtet sy dhe po te njejten kohe do t’kishin pjelluar ne at’ shtrat paqen?!…Dhe mengjesi do t’ia zhvishte pulovren mbeshtjellese asaj…Dashurite e medha ndodhin diten,nata thjesht i zbukuron me tantellen e zeze…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *