December 9, 2019

Kuriozitete dhe fakte interesante

Kuriozitete dhe fakte interesante

Kuriozitete dhe fakte interesante
• 19 milion njerëz në botë e festojnë ditëlindjen në të njëjtën ditë.
• Truri i njerit nuk mund të krijojë fytyra, kështu që nëse e shihni dikë që nuk e keni takuar asnjëherë në ëndërr mundësitë janë që e keni parë më herët por për një moment të shkurtër.
• 80% e bisedave janë thashetheme.
• Shumica e buzëkuqit që femrat përdorin përfundon në stomakun e tyre.
• Sa më i lumtur të jeni aq më pak keni nevojë për gjumë.
• Meshkujt ishin të parët të cilët veshën taka të larta rreth viteve 1600.
• Njerëzit dhe minjtë janë të vetmet qenie/gjitarë që qeshin.
• Ashtu si edhe njerëzit, macet mund të jenë ose mëngjarashe ose djathtakë
• Delfinët janë të vetmet kafshë të cilat pas njeriut kryejnë marrdhënie seksuale edhe për qejf.
• Delfinët flejnë duke mbajtur një pjesë të trurit zgjuar dhe një sy hapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *