November 21, 2019

Dyqani i luleve o lule lule olulelule

Dyqani i luleve o lule lule  olulelule

 

Kur fjalët janë të pamjaftueshme, simbolet kanë fuqinë për të shprehur mendimet tona të brëndëshme që duam të zbulojmë. Kur simbolet janë të vështira për tu gjetur atëherë “O Lule Lule” është aty për ju. E gjendur pranë shijeve tuaja, dyqani ynë i përgjigjet metaforës së cdo klienti duke mundësuar krijimin e dhuratës më të bukur dhe kompozime nga më klasiket dhe modernet. Me gati 2100 porosi në gjithë Shqipërinë që në 20 ditët e para të aktivitetit sot ‘’O Lule Lule’’ numëron me qindra dërgesa brënda dhe jashtë Tiranës duke u bërë një nga distributorët më të mëdhenj të dashurisë dhe adhurimit që sjell përmes luleve. Sot është rradha jote të bësh dikë të ndihet i vlerësuar. Thuaj faleminderit nënës me një buqetë të vecantë, gëzoni miken apo mikun që ka qëndruar gjithmonë në anijen tuaj edhe kur ajo lëkundej nga stuhitë më të vështira, lumturoni personin që bën zemrën tuaj të rrahë dhe të ndjejë ngashërimet e fluturave në stomak ose tregohuni elegant duke e surprizuar ‘atë’ që në takimin e parë. Dhuroni nëpërmjet natyrës, që më pas të merrni në këmbim në mënyrë të natyrshme gjithë ciltërsinë që synoni të arrini dhe të ndjeni cdo emocion që u zgjatët të preknit. Tek ne gjeni gjithcka ju duhet për të përmbushur fantazinë e një punimi të personalizuar dhe jo vetëm. Sepse ne, e mbushim shpirtin me ngjyra..

Eja dhe ti olulelule

I pari dyqan me shitje online nga website https://olulelule.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *