January 23, 2020

Antivirusi me i mire sot. Si te mbrohemi nga viruset.

Antivirusi me i mire sot. Si te mbrohemi nga viruset.

Si te mbrohemi nga viruset ne kompjuter , Antiviruse me te mire falas dhe me pagese.
Cdo dite gjate kohes qe lundrojme ne web hasemi nga keqberes elektronike me nje inteligjence mbi mesataren dhe me njohuri te mira kompjuterike te cilet krijojne programe per nje qellim te caktuar.
Kemi nje shumullojshmeri virusesh por me te permendurit jane –trojan,rootkits,worms,spyware,crimeware,adware.
Keshilla qe duhet te kemi parasysh kur lundrojme ne internet.• Intastaloni Anti-Virus/Malware Software.
• Bejini update Anti-Virus Software
• Vendos skedulime per scanmimet Anti virus Software
• Mbajeni sistemit e operimit me update dhe license
• Siguroni networkun
• Mendoni para se te klikoni diku
• Informacionet e rendesishme mbajini te sigurta
• Mos perdorni Wi-Fi Free
• Ruani nje file back up
• Perdorni nje password te forte (shkonja te medha, symbole, numra)

Antiviruse falas
Avast ( linku  )
Avira (  https://www.avira.com/en/free-antivirus-windows
AVG ( linku )
IMMUNET ( http://www.immunet.com/index )
House Call ( http://housecall.trendmicro.com/uk/index.html )
Antiviruse me pagese
Avast ( linku )
Eset 32 ( https://www.eset.com/us/ )
Bitdefender ( linku )
Fsecure ( https://www.f-secure.com/en/web/home_global/safe )
M-Cafee ( http://www.mcafee.com/consumer/en-us/store/m0/index.html )
NORTON ( linku )
PANDA ( https://www.pandasecurity.com/albania/ )
BULL GUARD ( linku )
ZONE ALARM ( https://www.techradar.com/reviews/zonealarm-free-antivirus )

Burimet e artikullit u morren nga
http://www.techentice.com/could-this-be-the-end-of-computer-viruses/
https://www.autodesk.com/redshift/10-tips-on-how-to-prevent-malware-from-infecting-your-computer/
http://www.allaboutcookies.org/security/avira-antivir-personal-edition.html

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *