Ballina Entertainment Sot për Dje

Sot për Dje

3885
0

Emisioni Sot Për Dje, eshte nje emision kulturor dhe edukativ, i cili, ka si synim te percjelli mesazhe te bukura mbi identitetin kombetar shqiptar. E vecanta e ketij emisioni, eshte percjellja e informacionit me menyre interpretative dhe teper emocionale brenda nje metrazhi kohor shume te shkurter. Shqiperia mbart ne vete nje pasuri kulturore materiale dhe shpirterore te rralle. Prandaj menyra e percjelljes se informacionit me vokal, gjeste, por edhe me zemer dhe dashuri eshte menyra me origjinale per te thene se vendi yne eshte guri me i cmuar.

Nën moderimin e profesorit Edlir Orhani ky emision do përcjellë te spektatori një menyrë të re të qasjes tonë me historinë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu