Ballina Ameljeta Doda Pilula e kuqe 1

Pilula e kuqe 1

3011
0
Pilula e kuqe
Pilula e kuqe

Pilula e kuqe një kategori për të gjithë të zgjedhurit.
Nëse je njeri që të pëlqen jeta e qetë dhe të trembin idetë e reja ndryshe nga ato që ke dëgjuar me para atehere të lutem hiqe shkrimi hap një shkrim tjetër të Revistës Yes Albania.
Pilula e kuqe është një këndvështrim ndryshe i botës që po jetojmë. Nuk ka si qëllim të ofendoj askënd dhe ketë gjë presim mbrapsh.
Do jetë i ndarë në pjese, mbi 150 pjesë si ky shkrim prezantimi.
Cdo pyetje mendim të lutem mos nguro ta ndash me ne.
Pilula e kuqe nëse ti i di të vertetat zgjedh atë që në të vertetë është më e mira për ty!

Pilula e kuqe

Pilula e kuqe zgjidhe rrugen tende.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu