Ballina promo Mirësevini në Klinikën Stomatologjike Emerald

Mirësevini në Klinikën Stomatologjike Emerald

10743
0
Mirësevini në Klinikën Stomatologjike Emerald
Mirësevini në Klinikën Stomatologjike Emerald

Emerald Dental është një klinikë moderne dentare e vendosur në mënyrë të përshtatshme 5 minuta larg qendres se kryeqytetit Tirana.

Ata jane të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e avancuar të çrregullimeve të dhëmbëve dhe gojës.
Përveç pajisjeve të nivelit të lartë dentar, të gjitha shërbimet ofrohen në një ambient komod dhe luksoz.
Pacientët e rinj mirëpriten me një konsultë falas të shëndetit oral.

Trajtimet që ne ofrojmë përfshijnë procedura të përgjithshme dhe të përparuara dentare, duke përfshirë, por pa u kufizuar në:

Stomatologji e Përgjithshme
Stomatologji kozmetike
Kirurgjia orale
Implantet dentare
Kanalet rrënjë
Nxjerrja / Trajtimi i Dhëmbëve të Urtësisë
Nxjerrja e dhëmbëve
Kurora dentare
Urat
Veneers
Braces / Invisalign
Kujdesi parandalues
Trajtimi periodontal
Trajtimi urgjent dentar

Mund ti ndiqni ne media sociale (Instagram link) (Facebook link)

Partneret tane Acteon Group , Cigna , New Med , Kavo Kerr , Straumann , OMS

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu