Ballina Artist Faleminderit

Faleminderit

605
0

Ty që ndenje pranë meje..edhe kur nuk kisha asgjë! Ty që zgjodhe të ikësh… Edhe ty që mendove se ishe duke më përdorur për interesat e tua… Faleminderit edhe ty që sot kërkon të kthehesh! Edhe ty që mendove se nuk do t’ja dilja asnjëherë e vetme… Faleminderit edhe ty që duke përfituar arrite të më lëndosh…sepse fal saj e kuptova se sa forcë gjendej në shpirtin tim. Unë ju falenderoj jo sepse e meritoni,por që më keni kthyer në një tjetër njëri… Unë ju falenderoj…sepse vërtetë sot ja dola e vetme,të kaloj çdo pengesë nga koha e humbur me ju…. Dhe sot… Sot ju jam falenderuese,sepse Zoti e krijoj botën time në këtë mënyrë…në një mënyrë që askush prej jush nuk mund ta ketë. 🌹FALEMINDERIT🌹

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu