Ballina promo Preciosa Albania

Preciosa Albania

8985
0
Preciosa Albania New Logo
Preciosa Albania New Logo

PRECIOSA WATCHES & JEWERLY erdhi ne shqiperi si nevoje e tregut per cilesi dhe garanci,dhe eshte pjese e tij prej 12 vjetesh. Fillimet tone jane qe ne vitin 2006. Si distributor direkt i nje prej firmave me te famshme te kristaleve çeke preciosa ,permbushi kerkesat e klienteve elite dhe jo vetem , me gjithe gamen e madhe te produkteve te saj , duke u bere faktor imazhi dhe integrale e njerezve me shije te cilet e duan te bukuren dhe kontemporanen. Risi e Preciosa Albania eshte partneriteti me firmat me prestigjoze te orave si Pierre Lannier qe karakterizohet nga stili dhe finesa, Festina, Cavalli, Casio,Guess, CK, Tommy Hilfiger, Ferrari, GC duke bere te mundur importimin e produkteve me te fundit te prodhimeve te ketyre kompanive te cilat shoqerohen me dokumentacionin perkates. Vitet tona te eksperiences jane treguesi me i mire i suksesit dhe nivelit te larte te menyres se si stolisim shijet tuaja, duke u perhapur keshtu edhe me pikat e tjera te Preciosa Albania. Jemi te lumtur tu sherbejme dhe tu pergjigjemi ne kohe reale deshirave dhe imagjinates tuaj. Se bashku e bejme boten me te bukur…

Facebook Preciosa Albania

PRECIOSA WATCHES & JEWERLY came to Albania as a market need for quality and guarantee, and has been part of it for 12 years. Our beginnings are in 2006. As a direct distributor of one of the most famous Czech crystal brand, meet the demands of elite customers and not only the entire gamut of its products, becoming an image and integral factor loving people who love beauty and contemplation.The innovation of Preciosa Albania is the partnership with prestigious watch companies like Pierre Lannier, characterized by style and finesse, Festina, Cavalli, Casio, Guess, CK, Tommy Hilfiger, Ferrari, GC making it possible to import the latest products of these companies that are accompanied by the relevant documentation. Our years of experience are the best indicator of success and high level of way of decorating your tastes, spreading so with other shops of Preciosa Albania. We are happy to serve and respond in real time to your desires and imaginations. Together we make the world the most beautiful …

Website Preciosa Albania

Adresat e dyqaneve tona :

1. QTU

2. Toptani Center

3. Myslym Shyri perballe Intersport

4. Ring center

5. Teg

6. Myslym shyri ngjitur me T-mobile

TIRANE

Instagram Preciosa Albania

ORA PER FEMRA

ORA PER MESHKUJ

BIZHUTERI

BRANDET

 PIERRE LANNIER

FESTINA

GUESS

JUST CAVALLI

TISSOT

CASIO

CALVIN KLEIN

SECTOR

TOMMY HILFIGER

FERRARI

ESPRIT

PRECIOSA CRYSTALS

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu