Ballina promo Zeusi Publicity në fazën për tu ngritur

Zeusi Publicity në fazën për tu ngritur

Zeusi Publicity në fazën për tu ngritur

6367
0
Zeusi në fazën për tu ngritur
Zeusi në fazën për tu ngritur

Zeusi Publicity në fazën për tu ngritur

Zeusi Publicity në fazën për tu ngritur

Një nismë nga një program aselerimi, një trajnim në ndihmë të gjith bisneseve të vogla të cilat janë ndikuar nga kushtet e jashtëzakonshme natyrore. Si pasoj dhe e pandemisë shumë bisnese kanë pësuar rënie, humbje deri në pikën afër falimentit, kjo ka sjell dhe idenë e e një super trajnimi për të ringritur këto bisnese fuqishëm, trajnimi “Ringrihu më i fortë”.

Në këtë nismë u bashkuan sipërmarrës nga fusha të ndryshme duke krijuar një interaktivitet shumë të frytshëm, njohjen e bisneseve me njëri tjetrin dhe krijimin e rrjetave bashkëpunuese.

 1. Bisnese kaluan në etapën tjetër të këtij programi ku renditen
 1. Incedrible Albania
 2. Liksad ebike
 3. Gjelbër.al
 4.  Luga  e Argjendte
 5.  Futura Plus
 6. Black Box Films
 7.  Moon.creation
 8.  Zamu
 9.  Instal Group 2018
 10. Ndihma Plus
 11.  Zeus PublicityElton BERBERI

Mes tyre Zeus Publicity, një bisnes që erdhi si nevojë e tregut për një auditim të jashtëm të të gjithë resurseve dhe implementimi i tyre në bisnesin me strategjinë e duhur të marketingut.

Administratori i Zeus Publicity Elton BERBERI

Ringrihu mundësohet nga @ysbbalkans @businessmag.al @duapune.al @garazh.xyz me mbështetjen e partnerëve @eu4innovation @bashkiatirane @undpalbania @universitetimesdhetar #pfdfoundation #tonuccipartners @bakertillyalbania