Ballina Artist Nedion Marku fotografi më i ri i showbizit

Nedion Marku fotografi më i ri i showbizit

1445
4
Nedion Marku fotografi më i ri i showbizit
Nedion Marku fotografi më i ri i showbizit

Nedion Marku fotografi më i ri i showbizit

Nedion Marku, djaloshi 17 vjeçar nga Kallmeti ushqen një pasion për fotografinë që i vogël. Duke studiuar edhe lëndën e informatikës ai mori shumë informacion rreth punimit që mund të bëhet me fotografitë. Një pjes të madhe të kohës Nedioni e kalon duke u marrë me pasionin e tij, me fotografitë.

Kur ka marrë kamerën për herë të parë dhe çfarë inspiron?

Gjithçka nisi me kamer nga aparati celular duke shkrepur foto dhe duke i modifikuar ato. Më pas kaloi në përdorim kamera dhe në mësimin shumë të mirë të përdorimit të saj. Për momentin Nedioni merret vetem me modifikimin e fotove por së shpejti ai aspiron punimin me photoshoot në bashkëpunim me vipat.

Në Instagram mund ta gjeni në adresën @nedi.photographer

4 KOMENTET

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu