Ballina Artist Fijet që kthehen në Ar

Fijet që kthehen në Ar

389
0
Fijet që kthehen në Ar
Fijet që kthehen në Ar

Fijet që kthehen në Ar

Fijet që kthehen në Ar

Fije ari nisi si ide në nëntor të  vitin 2018. Pasioni i kthyer në biznes për të sjellë të ardhura dhe për të plotësuar dëshirën e mirë për të punuar në këtë llojë ari. Qëndisje mbi gjergjef dhe mbi T- shirt.

Kujtimet zgjasin dekada më shumë kur thuren plot pasion nëpër ngjyra dhe penj…

Qëndistare në brez tjetër mund ta gjeni në Instagram në fije_ari

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu