Ballina Artist ART NGA MIGENA

ART NGA MIGENA

336
0
ART NGA MIGENA
ART NGA MIGENA

ART NGA MIGENA

ART NGA MIGENA

Migena Elezi studente në vitin e parë arkitekturë ushqen një passion shumë të madh për pkturën. Duke qënë autodidakte në pikturë, Migena e ka praktikuar pasionin e saj pas shkollës dhe në kohë të lirë duke e kthyer në një farë mënyre edhe në një llojë pune duke i shitur pikturat e saj. Në këtë periudhë Migena po punon fort per te prezantuar punimet e saj.

Mund ta gjeni në Instagram me emrin @migena__art

ART NGA MIGENA

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu