Ballina Artist Joranda Hasanaj prezanton talentin e saj në Quilling art and crafts

Joranda Hasanaj prezanton talentin e saj në Quilling art and crafts

428
0
Joranda Hasanaj prezanton talentin e saj në Quilling art and crafts
Joranda Hasanaj prezanton talentin e saj në Quilling art and crafts

Joranda Hasanaj prezanton talentin e saj në Quilling art and crafts

Joranda Hasanaj ka mbaruar studimet e larta në fakultetin e Ekonomisë dhe aktualisht punon në një bankë, por përveç kësaj Joranda ka një pasion shumë të veçantë, atë të punimit të letrës. Pasioni për letrat dhe punën me to ka nisur që i vogël ku pjesmarrja në shkollë në aktivitete të ndryshme , piktura në klasë, postera, vizatime etj. Ka lidhur më shumë pasionin me punën që Joranda sot paraqet. Para disa vitesh Joranda u njoh me teknikën e punimit të rrotullimit të letrës që njihet ndryshe si Quilling Art. Deri tani mund të numërohen disa punime të cilat janë realizuar prej Joranda dhe ajo planifikon shumë të tjera të cilat do i zbulojë në vazhdim.

Quillin Art është teknika e rrotullimit të letrës, të cilës i jep butësisht formë duke krijuar lule apo harqe me të cilat ti formon figura, emra, mbajtëse për qirinj, bizhuteri etj.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu