Ballina Artist Të kesh frikë të dashurosh si i marrë

Të kesh frikë të dashurosh si i marrë

654
0
Të kesh frikë të dashurosh si i marrë
Të kesh frikë të dashurosh si i marrë

Të kesh frikë të dashurosh si i marrë

Të kesh frikë të dashurosh si i marrë

Nëse keni dëgjuar dikë të thojë se në jetë nuk ka rëndësi nëse nuk u’a kthejnë ndjenjat mbrapsht, nëse nuk ju duan aq sa ju i doni, thjesht po mashtron veten dhe ndërkohë po mundohet të të mashtrojë ty. A mund të më thoni ju lutem se si mund të funksionojë dikush që fillon të dashurojë dhe të shfaqë ndjenja kundrejt dikujt edhe kur mbrapsht nuk merr asgjë? Thjesht nuk mundet.
Ti je burrë, mos trego interes për një vajzë, ndryshe e humbe përgjithmonë plako. Gjinia femërore ka ndryshuar frikshëm, për arsye të ndryshme. Nëse tregohesh i painteresuar kundrejt tyre, ato do çmenden pas teje, do j’u dukesh tmerrësisht interesant, do j’u dukesh i fortë, i vështirë dhe nuk e di çfarë tjetër cilësish do e bëjë një vajzë të luftojë për ty.
Por nëse …. Nëse ti tregon interes, nëse ti i shkruan o shoku im, nëse ngrihesh çdo mëngjes me mendjen tek ajo për ti shkruar, nëse ti i tregon se sa rëndësi ka ajo për ty, nëse ti miku im zgjedh të bëhesh trim dhe të shfaqesh i dobët, i prekshëm para saj, ti i tregon ndjenjat e tua, ti thuash se e do, ndoshta e humbe përgjithmonë. E humbe vajzën që jeton në këtë epokë, vajzën që ka qejf të dashurojë një arrogant që nuk i intereson për të, një mashkull që i ul vlerat, i shkel dhe ofendon ndjenjat. Ja pra pikërisht këtë lloj,vajzat dashurojnë, ndaj i dashur shok MOS, mos j’a bëj vetes të tregohesh romantik, mos duaj në mënyrën më të sinqertë dhe të bukur në botë, mos sepse do lëndohesh keq.
Më vjen keq që po ta kërkoj por për të mirën tënde ndrysho dhe mos u trego i hapur më ndenjat e tua, ato nuk i meritojnë të gjithë. Ndjenjat, emocionet, ndjesitë, janë thesari më i shtrenjtë i një njeriu ndaj ndoshta me dhimbje duhet ta fshehësh dhe groposësh aty ku asnjë të mund ta gjejë.
Bëhu burrë plako! Bëhu burrë siç kjo kohë e kërkon të jesh!

YAL yesalbania artist

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu