Revista Yes Albania
Reklama Yes Albania

Burreria qendrron tek pritja!

Jane ca pritje qe lodhen.Nuk durojne dhe dorezohen,sepse kane frike te rrine vetem.E ashtu krejt pa pritur te zevendesojne me pretekstin se “zevendesuesja” mund t’ishte me e zonja…Por shkon pershtat me teper burreria e pritjes se sa aftesia e “zonjes ” veshur si manikin thjesht fizikisht prezente me ty.Mos harro shpirti eshte per njerez dhe shpirti t’ka mbet tek pritja.Do kishe bere mire t’kishe pritur,perpara se te t’u shnderroje ne manikin (pa ndjenja)dhe ne fund te zevendesohesh nga vete “aftesia¬† zonjes”!

Etleva Kupsi

Add comment

FreeCurrencyRates.com
Loading...
%d bloggers like this: