Revista Yes Albania
Reklama Yes Albania

Xhesjon Zogu: Une dhe ti!

Xhesjon Zogu: Une dhe ti!

Në një dhomë të errët pa xixëllonja
Un do jem i ulur krah dritares duke t’prit
Ti do hysh e veshur nxehtë
E do më kafshosh buzën butësisht

Era do nisë të fryj ngadalë
Mbi kraharorin tënd zbuluar
Un do ndez llambushkat me pluhur
Për të treguar sa mke munguar

Hëna do shkëlqej mbi trungun e dritares
Krevati do ngjyroset nga rrezet përrreth
Dorën do hedh mbi supin tënd
Për të të puthur më me epsh

Hëna do fshihet pas mureve me gur
Ne të dy do jemi akoma zgjuar
Do ngrihem e do t’puth në buzë
Teksa mar rrugën për tu larguar

Xhesjon Zogu

Add comment

FreeCurrencyRates.com
Loading...
%d bloggers like this: