Revista Yes Albania
Reklama Yes Albania

Marea Resort hap sezonin turistik: kush ishin të ftuarit specialë që morën pjesë në festime?

Marea Resort hap sezonin turistik: kush ishin të ftuarit specialë që morën pjesë në festime?

E lokalizuar në Qerret të Kavajes, Marea Resort, një copëz parajse e sjellë në tokë për të mundësuar pushime të paharrueshme për klientët e saj, hapi sezonin turistik mes festimesh të shumëllojshme që u zhvilluan njëkohësisht në pjesë të ndryshme të resortit me një larmi ngjyrash, ushqimesh, muzikë live, animatorë dhe të ftuar specialë si Irma Libohova, Ines Memisharaj, Albana Leka, Nevina Shtylla, Ervin Kurti etj…
Pas muajsh të lodhshëm pune dhe përkushtimi ndaj përgjegjësive dhe detyrave të ndryshme të jetës, dhuroji vetes një mundësi për pushimet që meriton ,me shërbimin më të mirë nga një staf i kualifikuar, në një resort të kuruar në detaje në cdo cep të tij. Marea Resort ju mirëpret!

Marea Resort

Marea Resort
Ervin Kurti
Marea Resort
Edi Manushi dhe Nevila Shtylla
Marea Resort
Edi Manushi, Nevila Shtylla, Ervin Kurti dhe stafi i top channel
Marea Resort
Edi Manushi, Nevila Shtylla, Ervin Kurti dhe stafi i top channel
Marea Resort
Edi Manushi, Nevila Shtylla, Ervin Kurti dhe stafi i top channel
Marea Resort
Marea Resort

 

Marea Resort
Dj Besmiri
Marea Resort
AGI

 

Add comment

FreeCurrencyRates.com
Loading...
%d bloggers like this: