Revista Yes Albania
Reklama Yes Albania

Suheila rrefen endrren e saj

Piktura, pasioni i së shkuarës dhe profesioni i së ardhmes, Suheila rrefen ëndrrën e saj

Ajo është vetëm 18-të vjeç por pasionin për pikturën e ka pasur që kur ka qenë fëmijë. Suheila Bela është një vajzë e cila pasionin e ktheu në hobi dhe në të ardhmen e sheh veten mes pikturave të saj teksa ekspozohen për botën.  Aftësia e saj për t’i dhënë jetë dhe gjallëri një pikture është e jashtzakonshme. Ajo nuk të lë hapësirë që të kuptosh diferencën mes pikturës dhe objektit apo subjektit që pikturon.

Nëpërnjët pikturës Suheila përcjell jetë, ndjenjë besimi, shpresë, dhe të hap horizontin.

Ajo është vetëm në fillimet e karrierës së  saj por të ardhmen e ndritur e sheh shumë afër dhe me plot besim në vete. E bindur që pasioni i saj do të jetë profesioni i së ardhmes, Suheila thekson se do t’i duhet shumë punë që të arrijë majat e suksesit.

Add comment

FreeCurrencyRates.com
Loading...
%d bloggers like this: