Revista Yes Albania
Reklama Yes Albania

Cfare eshte dashuria

Cfare eshte dashuria

•Sipas A.Nela

DASHURIA eshte nje ndjenje vrastare, nje ndjenje qe te perfshin aq shume brenda saj dhe qe ne fund zgjedh ose te vuash ose te luftosh, te perpiqesh per te gjetur lumturi.
DASHURIA eshte sakrifice. Sakrifice duke u perballur me njerez qe do t’ju shohin me sy te keq, me njerez te cilet do te duan t’ju percajne, me njerez qe s’do ta pranojne lidhjen tuaj me partnerin/en, por nese do dike me shpirt, sakrifikon mbi gjithcka.
DASHURIA eshte parajse, por per dicka te vogel mund te kthehet dhe ne ferr, e te mos ç’behet me. Te duash te dalesh prej nje zjarri, tashme te furishem, e te mos dish te besh levizjen e duhur per te dale prej tij.
DASHURIA eshte sikur te te therin shpirtin, sikur te marrin zemren e te ta duan apo te ta shqyejne ashtu sic duan. Nga nje ane eshte shume e bukur, por nga ana tjeter torturuese. Ke shume sprova, varet se kush din ti perballoje, e kush jo. Nga kjo ndjenje del i lodhur e me zemren plot, ose i kenaqur por me zemer bosh.
DASHURIA eshte te te duan trurin dhe jo trupin. Te te duan ne menyren me te paster te mundshme dhe jo te te mashtrojne sikur te duan.
DASHURIA eshte mekat i bukur. Per kete nuk kam ç’them me teper. Ata qe kane dashuruar, kane mekatuar dhe e kane kuptuar kete gje, te pakten nje here ne jeten e tyre.
DASHURIA eshte mbreteri, por varet se kush mbreteron aty.
SE FUNDMI, por jo me pak e rendesishme, parim i dashurise eshte te dhurosh, ne kembim qe te marresh.
Ne kete bote mizore, me njerez te ngurte,
TI mos ji i tille.
Duaj!

A.Nela

Add comment

FreeCurrencyRates.com
Loading...
%d bloggers like this: