Revista Yes Albania
Reklama Yes Albania

Per ATA mungon e drejta

Per ATA mungon e drejta
Te gjithe njerezit kane te drejtat e tyre, e sidomos ate te jetuarit ne liri te plote, pa paragjykime.
Ne cdo vend, ne cdo shoqeri degjojme zera te lige qe peshperisin persa i perket komunitetit Lgbt. Kohet e fundit, kjo ceshtje eshte ne krye te vemendjes. Fyerjet, ofendimet apo dhe paragjykimet nuk kane pas te sosur.
Egziston pyetja: “Pse”?!
Ne jemi te barabarte.
Ne na kane dhene nje jete, e ate e jetojme sic duam vete.
Ne kemi zgjedhur ta jetojme ne kete menyre, te tjeret ne nje menyre tjeter e keshtu me rradhe.
Ska asgje te keqe.
Shoqeria shqiptare ka nje homofobi shume te theksuar, por gjithashtu shume artificiale.  Njerezit mendojne se duhet te jene kunder LGBT per te qene ne krahun e duhur te turmes dhe jo sepse e ndjejne vertete kete.
Por, a duhet cenuar komuniteti Lgbt, a duhen cenuar te drejtat e tyre, apo duhet te shihen si te gjithe te tjeret?!

A.Nela

Add comment

FreeCurrencyRates.com
Loading...
%d bloggers like this: